EKNews
Deixa un comentari

Nutella fa possible que el Pare Noël t’enviï un missatge personalitzat

Nutella: Videomissatge del Pare Noël

Per celebrar el Nadal, la marca llança una campanya transmèdia en la que el Pare Noël demostra que ho sap tot. Heu estat bons minyons?

Nutella vol que tots disfrutem d’un Nadal dolç i, per aconseguir-ho, ha llançat una campanya transmèdia que permet als usuaris xivar-li al Pare Noël com s’ha portat un amic nostre o familiar, perquè aquest li enviï un vídeomissatge personalitzat a través de Facebook , Twitter i correu electrònic.

A través de la pàgina oficial de Facebook de la marca, facebook.com/Nutella.Spain, els usuaris podran triar a qui volen que Santa enviï el seu missatge. Un cop fet, hauran de decidir si aquesta persona s’ha portat bé o, per contra, no ha estat massa bona. Trieu l’opció que trieu, l’aplicació permet escollir d’entre diverses opcions aquell comportament que el Pare Noël hauria de destacar.

La campanya l’hem ideada i desenvolupada des d’E-UREK, i es difondrà a través de les xarxes socials. A més, l’acció es recolza en diferents clips que han estat rodats i editats per Besnéts del Comte Estruc, productora de contingut audiovisual amb una línia de negoci basada en la producció de contingut en vídeo preparat i adaptat al llenguatge online.

La promoció s’allargarà fins al dia 25 de desembre. Volem que l’esperit nadalenc s’apoderi de les xarxes socials, perquè els que viuen aquestes festes de manera especial puguin participar i demanar vídeomissatges per a les persones més properes.

FITXA TÈCNICA

Agència: E-UREK

Anunciant: FERRERO

Marca: Nutella®


Director creatiu: Joan Castillo

Redactor: Natalia Carranza & Esther Pérez

Director d’art: Ariadna Giralt

Desenvolupament: Juan Manuel Márquez & Ivan Valencia

Director de compte: Natalia Carranza

Productora: Besnéts del Comte Estruc

Realitzador: Ivan Valencia

Script: Natalia Carranza

Assistent de fotografia: Pablo Burgos-Bosch

So: Nicolas Hermansen

Estilisme: Lorena Moray

Actor: Carlos Niño

Postproducció: Valientes Ilusos


Títol: Videomissatge del Pare Noël

Deixa un comentari