EKNews
Deixa un comentari

La mona d’Oriol Balaguer, en honor al ‘Nan Casteller’

La mona d’Oriol Balaguer, en honor al ‘Nan Casteller’

Oriol Balaguer, un dels pastissers més prestigiosos del nostre país, ha presentat la mona de Pasqua d’enguany, dedicada al popular joc de construcció el ‘Nan Casteller’, amb el qual es poden recrear castells de diferents alçades i complexitats basats en models reals que es construeixen en l’actualitat. D’aquesta manera, s’han unit dues tradicions del nostre país: un dolç típic que no pot faltar a cap casa de la nostra terra i la cultura castellera.

La mona, amb forma de 3 de 10, fa un metre d’alçada. La innovació, però, no es troba només en el fet d’inspirar-se en un nou joc educatiu, sinó que, a més, s’ha creat expressament per maridar amb cervesa. Els assistents a la presentació van poder comprovar-ho provant la xocolata amb una Moritz. Tota una sorpresa pel paladar.

Els curiosos podran comprar mones castelleres de 20 centímetres, també elaborades per Balaguer, a la M-Store, la botiga que la marca de cervesa té a Ronda Sant Antoni. I, si a més els hi agrada el ‘Nan Casteller’ -com a joc o element de decoració-, al mateix establiment podran fer-se amb un dels packs. I és que un joc de fusta mai no havia estat tan dolç.

El nan casteller
El ‘Nan Casteller’ és un joc de construcció que permet als més petits endinsar-se en les tècniques d’apilar-los i encaixar-los per obtenir estructures i escenaris diversos fomentant així la seva imaginació. A la vegada, però, el ‘Nan Casteller’ ofereix un repte per als més grans: construir castells de diferents alçades i complexitats basats en models reals que es construeixen en l’actualitat.

Oriol Balaguer
Guardonat amb nombrosos premis per la seva creació gastronòmica, Oriol Balaguer és un dels millors pastissers del país. La investigació i el desenvolupament de nous conceptes són dues de les seves senyes d’identitat. Oriol Balaguer aconsegueix emocionar, sorprendre i fer sentir noves sensacions gastronòmiques.

La mona d’Oriol Balaguer, exposada a la Fàbrica Moritz

La mona d’Oriol Balaguer, amb forma de 3 de 10, exposada a la Fàbrica Moritz

Deixa un comentari