EKNews
Deixa un comentari

Frescomán, el primer superheroi patrocinat

Frescomán, el primer superheroi patrocinat

Per promocionar els nous Smint Chicle, la marca llança una campanya transmèdia en la que patrocina a Frescomán, un superheroi molt ‘fresc’

Smint acaba de llançar Smint Chicle, producte que ja porta uns quants dies en campanya a televisió a través d’un espot que ha estat tota una superproducció. Amb l’ajuda de Frescomán, un superheroi molt normal fins que mastega un xiclet excepcional, la marca ha decidit treure’n profit i convertir-lo en el primer superhome patrocinat.

Aquest acord inclou el compromís de Smint de proporcionar a Frescomán producte gratis a canvi que atengui les consultes dels fans a través d’un canal d’emergències. Frescomán ha acceptat encantat:

“A veure, jo tinc un superpoder que no ho és massa…” —confessa,— “El meu alè és molt fresc, però passa que funciona en distàncies curtes; per això necessito Smint Chicle, per potenciar-lo. I, és clar, a finals de mes em surt car “.

Per aquest motiu, i perquè és un noi una mica ‘fresc’, aprofita la cobertura que li proporciona la marca per demanar la difusió del seu vídeo a través de Facebook i Twitter i no perdre el seu acord amb Smint.

Els usuaris ja poden accedir al canal d’emergències de Frescoman a través de la pàgina oficial de Facebook de Smint, facebook.com/SmintSpain. A més, per agrair-los l’ajuda, Frescomán diu que enviarà als 3.000 primers usuaris en entrar i difondre el seu canal, mostres de Smint Chicle i fotos dedicades.

La campanya l’hem ideat i desenvolupat conjuntament amb l’agència creativa La Fábrica de Sombreros i des d’E-UREK en farem el seguiment fins a finals de febrer a les xarxes socials.

FITXA TÈCNICA

Anunciant: CHUPA CHUPS, S.A.U.

Marca: Smint

Producte: Smint Chicle


Agència creativa: La Fábrica de Sombreros

Agència digital: E-UREK

Agència de mitjans: Mediacom

Productora: Besnéts del Comte Estruc

Realitzador: Ivan València

Script: Natalia Carranza

So: Nicolas Hermansen

Estilisme: Lorena Moray

Actor: Ignasi Agustí Fusté

Postproducció: Valientes Ilusos


Títol: Frescomán

Frescomán, el primer superheroi patrocinat - rodatge

Rodatge de “Frescomán”, amb Ivan València i Joan Castillo

Deixa un comentari