EKNews
Deixa un comentari

El ‘Trick or treat’ virtual de Chupa Chups per Halloween

El 'Trick or treat' virtual de Chupa Chups per Halloween

Per celebrar Halloween, la marca llança una campanya transmèdia en què regalaran 6.000 Chupa Chups entre els usuaris.

Chupa Chups vol ser la marca de referència per Hallooween, que se celebra la nit del dia 31 d’octubre. I, per això, ha llançat una campanya transmèdia centrada en l’online que permetrà als usuaris fer el popular ‘Trick or treat’ amb els seus amics a través de Facebook, Twitter i correu electrònic. Els ensurts i bromes del “Trick” es difondran a Internet. Tots aquells que decideixin fer un “tracte” amb Chupa Chups rebran a casa un caramel de forma gratuïta.

A través del microsite trucotrato.com o de la pàgina de Facebook de la marca, un usuari podrà preguntar als seus amics “Trick or treat?”. Si el seu amic escull ‘truc’, se li enviarà un vídeo terrorífic prèviament seleccionat pel participant. Si, en canvi, l’amic escull ‘tracte’, l’usuari rebrà un formulari per introduir les seves dades d’enviament. Les 1.000 primeres persones que cada dia completin el formulari, rebran un Chupa Chups a casa.

La campanya, l’hem ideada i desenvolupada des d’E-UREK, en col·laboració amb l’agència de mitjans Mediacom i en la què també ha participat l’estudi gràfic Lulahop, es difondrà principalment en mitjans online a través de continguts internacionals adaptats, també, per E-UREK. L’acció es recolza en diversos miniclips de por que han estat rodats i editats per la productora Besnéts del Comte Estruc, en la seva línia de negoci basada en la producció de contingut en vídeo preparat i adaptat al llenguatge online.

La promoció s’allargarà fins al dia 3 de novembre. Els amants de Halloween ja poden participar i intentar aconseguir el tracte d’un dels seus amics per aconseguir un dels 6.000 Chupa Chups que es regalen. I, si no, sempre els quedarà el gust d’enviar divertits ensurts als amics que escullin “Trick”.

FITXA TÈCNICA

Agència: E-UREK

Anunciant: CHUPA CHUPS SAU

Marca: Chupa Chups®


Director creatiu: Joan Castillo

Redactor: Natalia Carranza

Director d’art: Ariadna Giralt

Desenvolupament: Juan Manuel Marquez & Ricard Boned

Director de compte: Natalia Carranza

Agència de mitjans: Mediacom

Estudi gràfic: Lulahop

Productora: Besnéts del Comte Estruc

Realitzador: Ivan València

Estilisme: Lorena Moray

Productor: Joan Castillo

Postproducció: Valientes Ilusos

Estudi de so: E-UREK


Títol: ‘Trick or treat’ by Chupa Chups

Deixa un comentari