ens agrada
Deixa un comentari

Concurs d’art gràfic #arturek

Com alguns de vosaltres sabeu, no fa massa (res, uns mesos) ens vam traslladar d’oficina. Encara no hem desfet totes les caixes, però considerem que és hora de posar la casa maca. Per fer-ho, necessitem la vostra ajuda. Creiem que el talent està en el lloc més inesperat –potser, fins i tot tu ets una persona amb algun talent–, i volem aprofitar-lo (i aprofitar-nos). Per això, convoquem el primer concurs d’art gràfic del que sortiran els dissenys que penjarem a les nostres parets: l’#arturek (mas)!

Mecànica

Les persones que vulguin participar, hauran de compartir una fotografia o imatge del seu disseny, que ha de ser original, a través de Twitter o Instagram, fent mention a @e_urek i fent servir el hashtag #arturek. També poden penjar la imatge al mur del Facebook d’E-UREK.

Les obres han de pertànyer a una d’aquestes categories:

Quotes

Frases, a poder ser gracioses i simpàtiques i amb tipografies boniquetes.
Eviteu ser massa cuquis. Aquí també hi treballen homes.

Hipster

Dissenys de cérvols, barbes, pipes… Aquestes coses modernes que ja sabeu.

Freak

Freak de l’estil que sigui: de cinema, manga, geek, etc. Sentiu-vos lliures per treure l’adolescent amb canells d’octogenari que porteu dins.

Una mateixa persona pot participar tants cops com vulgui i a les categories que vulgui, presentant a cada participació un mínim de tres dissenys diferents que pertanyin a la mateixa categoria. No hi ha un màxim d’obres a presentar.

Mentre l’obra encaixi (encara que sigui pels pèls) a una categoria, el tema i la tècnica són lliures.

Pot participar qualsevol persona, de la d’edat que sigui. No queden exclosos treballadors de l’empresa organitzadora ni familiars ni membres del jurat.

El guanyador haurà de facilitar les seves obres en format PDF.

Guanyadors

Un jurat d’experts valorarà les obres rebudes. Aquest jurat s’ha seleccionat tenint en compte el seu gust per l’art, la seva sensibilitat i els seus anys d’experiència com a crítics (en general). Aquest jurat està format per:

Ferran Pallàs
Niño gurú. Expert de tot.

Anna Inglés
Manitas. Fa aquarel·les i mira il·lustracions.

Mireia Macià.
La jefa. No es pot fer res sense la seva aprovació. Té dret a vet.

Aquest jurat escollirà les millors obres, fins un màxim de 10, les quals quedaran exposades a les oficines d’E-UREK (carrer Pallars, 141 4A, Barcelona) i obertes al públic en horari laboral (però sense molestar els treballadors).

Premi

Les nostres gràcies i l’honor d’estar exposat a les nostres parets. Per aquí passa gent de molt nivell, de marques molt importants que busquen talent. Intentarem que alguna d’elles patrocinin el premi.

Deixa un comentari