EKNews
Deixa un comentari

Chupa Chups, a la recerca dels seus fans més actius

Chupa Chups, a la recerca dels seus fans més actius

La marca llança una app que puntua l’activitat que els fans realitzen en el seu fan page i, cada mes, destacarà i premiarà al que més interactuï.

Chupa Chups vol premiar als més fanàtics de la marca i, per això, utilitzarà les xarxes socials. Més concretament, el seu fan page de Facebook i una aplicació, anomenada ‘Fan del mes’, amb la qual podrà veure qui són els fans que més interactuen i participen. Cada mes, el fan que més punts aconsegueixi, gràcies a comentar i fer like en els posts que la marca publiqui, aconseguirà una llauna de 100 unitats de Chupa Chups.

Amb més de mig milió de fans a Facebook, detectar els usuaris més actius era missió impossible sense una eina que captés les accions dels fans de la pàgina. Per això, des d’E-UREK hem desenvolupat aquesta aplicació que registra i atorga una puntuació a cada usuari en funció del tipus d’acció i la rapidesa amb que la realitzi.

No obstant això, sent conscients que els usuaris poden arribar a deixar comentaris sense contingut relacionat amb la marca o SPAM, simplement per puntuar i aconseguir el premi mensual, Chupa Chups s’ha reservat el dret de poder desqualificar usuaris que duguin a terme males pràctiques. I és que l’objectiu no és el de només premiar la quantitat, sinó també la qualitat de la interacció.

L’aplicació està activa des de la primera setmana d’octubre. Si ets fan de la marca i vols intentar competir per convertir-te en el fan del mes, entra a la fan page facebook.com/chupachups.spain, accedeix a l’aplicació ‘Fan del mes’ i … a interactuar s’ha dit!

Deixa un comentari